شورولت بلیزر 2019 (Chevrolet Blazer) نمونهای است در خودروهای کلاس بدنه شاسی بلند سایز متوسط که برای سال 2019 راهی بازارهای جهانی خواهد شد. در ادامه به معرفی و مرور مشخصات فنی و قیمت این اتومبیل افسانهای خواهیم پرداخت.
غول خودروسازی آمریکایی جنرال موتورز پس از مدتی بسیار طولانی از نسل جدید شورولت بلیزر رونمایی کرد. این خودرو شاسی بلند سایز متوسط که با نام شوی بلیزر (Chevy Blazer) نیز شناخته میشود، جایگاهی مابین مدلهای ایکویناکس (Equinox) و تراورس (Traverse) داشته و در اوایل سال 2019 در اختیار خریداران قرار خواهد گرفت.
شورولت بلیزر (Chevrolet Blazer)
شورولت بلیزر اولین بار در دهه 1960 میلادی معرفی شد و یکی از اولین نمونهها در کلاس خودروهای شاسی بلند یا SUV به حساب میآید. نسل اول این خودرو با نام Blazer K5 Jimmy در سال 1969 عرضه گردید با استفاده از موتورهای قدرتمند 6 سیلندر خورجینی و 8 سیلندر خورجینی به سرعت مورد توجه علاقمندان قرار گرفت.
نسل دوم این خودرو نیز مابین سالهای 1973 تا 1991 در خط تولید قرار داشت که با ظاهری مدرن و پیشرانههای قدرتمند به بازار ایران نیز راه پیدا کرد و هنوز هم میتوان نمونههایی از آن را با ابعاد غول آسا در جادههای کوهستانی کشور مشاهده کرد. در اواسط دهه 1990 این نمونه از خط تولید خارج و با مدلهای یوکان (Yukon) و تاهو (Tahoe) جایگزین گردید.
شورولت بلیزر 2019

جنرال موتور به تازگی از نسل جدید شورولت بلیزر یا Chevy Blazer رونمایی کرد که به خانواده شاسی بلندهای این شرکت اضافه شده و تعداد آنها را به 6 عدد میرساند. این مدل از لحاظ بدنه با طولی در حدود 4.917 میلیمتر، پهنایی در حدود 1.915 میلیمتر، ارتفاعی در حدود 1.745 میلیمتر و فاصله دو محور عقبی و جلویی 2.857 میلیمتر، یک خودروی نسبتا بزرگ بوده و گنجایش 5 سرنشین را دارد. برای درک بهتر میتوان شورولت بلیزر 2019 را با نمونههایی مانند ب ام و X6 با طولی در حدود 4.910 میلیمتر و یا هیوندای سانتافه 2019 نسل جدید با طولی در حدود 4.915 میلیمتر و ولوو XC90 موجود در بازار مقایسه کرد.
طراحی ظاهری

از لحاظ ظاهری شورولت بلیزر 2019 از طراحی بسیار اسپرت و تهاجمی سود برده و شباهتهای بسیاری با شورولت کامارو 2019 دارد.
جلو پنجره بسیار بزرگ و با ساختار مشبک بوده و چراغهای روشنایی در روز با قرار گرفتن در بخشی مجزا و در قسمت مه شکن، شباهتهایی با جیپ چروکی (Jeep Cherokee) دارد. چراغهای جلویی نیز مشابه با کامارو، بسیار کشیده و باریک بوده که تاثیر زیادی در هرچه بیشتر تهاجمی کردن نما خواهد داشت. 3 خط جانبی اصلی در کنار خط سقف منحنی و پنجرههای عقبی کشیده، ظاهری مشابه نمونههای CUV برای آن رقم زده است.
در بخش انتهایی نیز چراغها کشیده و نسبتا باریک بوده و استفاده از قطعات برجسته در سپر و در صندوق عقب در کنار باله نصب شده بر روی قسمت بالایی شیشه و خروجیهای اگزوز 4 ضلعی، علاوه بر هماهنگی با دو بخش جلویی و کناری، تکمیل کندده نمای قدرتمند آن خواهد بود.
طراحی داخلی
کابین شورولت بلیزر 2019 با تاکید بر روی آسایش سرنشینان ساخته شده است. داشبورد حالتی نسبتا تخت داشته که صفحه نمایش اصلی رنگی لمسی در بخش میانی آن تعبیه شده و فرمان 4 شاخه احساس قدرت کافی را به راننده خواهد داد.
خروجیهای سیستم تهویه مطبوع، مدور بوده و دکمههای کنترلی سیستمهای مختلف خودرو باآرایشی ساده، در دسترس سرنشینان قرار دارند. از تجهیزات و امکانات موجود در این خودرو میتوان به مواردی مانند سیستم مدیریت فضای بار (Cargo Management System) اشاره کرد که با استفاده از مجموعهای از ریلها و محافظها، کمک شایانی به قرار گرفتن ایمن بستهها و بارهای کوچک میکند. فضای موجود برای محفظه بار نیز در صورت جمع کردن صندلیهای ردیف دوم تا 1.818 لیتر قابل افزایش است.
امکانات و تجهیزات

هرچند هنوز خبری دقیق در خصوص تجهیزات و امکانات نسل جدید شورولت بلیزر منتشر نشده است، اما به نظر نمیرسد که این خودرو با توجه به ارائه پس از در حدود 2 دهه و تولید توسط یکی از بزرگترین خودروسازان جهان شاهد کمبودی در این بخش باشد. از تجهیزات اعلام شده موجود در این خودرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سیستم چند رسانهای با 6 پورت و صفحه نمایش 8.0 اینچی لمسی رنگی
- پشتیبانی از نرم افزارهای Apple CarPlay وAndroid Auto
- سیستم شارژ بدون سیم گوشیهای تلفن همراه (Qi)
- سیستم باز و بسته شدن در صندوق عقب بدون نیاز به دست
- سیستم کنترل سرعت تطبیقی (Adaptive Cruise Control)
- ورود و استارت خودرو بدون نیاز به کلید
- قابلیت استارت خودرو به وسیله ریموت کنترل
- سیستم گرمایش و سرمایش صندلیها و غربیلک فرمان به صورت خودکارپ
- دوربین کمکی دنده عقب و سنسورهای کمکی پارک
- سیستم کمکی هدایت تریلر
- رینگهای 18 اینچی آلومینیومی استاندارد و 21 اینچی آلیاژی سفارشی
- سیستم Comfort-open windows (باز شدن پنجرهها به صورت خودکار قبل از سوار شدن)
موتور و پیشرانه
در حال حاضر 2 پیشرانه برای شورولت بلیزر 2019 در نظر گرفته شده است. این موتورها که هر دو از سیستم مدیریت سوخت Start Stop سود میبرند عبارتند از:
- موتور 4 سیلندر 2.5 لیتری
- موتور 6 سیلندر 3.6 لیتری
موتور 4 سیلندر 2.5 لیتری نیرویی در حدود 193 اسب بخار و حداکثر گشتاور 188 پاوند بر فوت (معادل 255 نیوتون متر) را تولید کرده و موتور 6 سیلندر خورجینی توانایی تولید نیرویی برابر با 305 اسب بخار و حداکثر گشتاور 269 پاوند بر فوت (معادل 365 نیوتون متر) را دارد. نیروی تولیدی نیز توسط یک جعبه دنده 9 سرعته اتوماتیک مدرن به چرخها منتقل میگردد.
فروش و تعمیر کاتالیزور شورولت بلیزر
عمر این قطعه در حالت میانگین برابر با عمر خودرو است، اما در اثر کیفیت نامناسب سوخت یا ضربه فیزیکی یا … ممکن است نیاز باشد تا تعمیر گردد و در صورتی که مشکل آن برطرف نشد باید جایگزین شود.
توصیه ما به عنوان متخصص این حوزه این است که سرویس کاتالیست شورولت بلیزر را فراموش نکنید و آن را به صورت دوره ای انجام دهید، سرویس این قطعه شامل شستشوی اجزای مختلف آن با محلول های تمیز کننده استاندارد است.
تاکید ما بر استاندارد بودن محلول شستشوی کاتالیزور شورولت بلیزر به این دلیل می باشد که برخی افراد کم تجربه و ناآگاه برای سرویس این مبدل از جوهر نمک استفاده می کنند.
آن ها نمی دانند که با این کار چه آسیبی به قسمت های مختلف آن می زنند تا حدی که مالک خودرو مجبور به خرید کاتالیزور خودرو بورگوارد می شود تا جایگزین مبدل قبلی نماید.
بنابراین همیشه برای شستشوی کاتالیست شورولت بلیزر به تعمیرگاه های مجاز کاتالیزور و مطمئن مراجعه نمایید. سرویس این قطعه با محلول های استاندارد، سبب می شود که کلیه آلودگی ها و رسوباتی که در محفظه و شبکه های آن ایجاد شده از بین برود و این قطعه بتواند به راندمان حداکثری خود دست پیدا کند.
تعمیرگاه تخصصی کاتالیزور پرشین کاتالیست یکی از مراکز تعمیر کاتالیست شورولت بلیزر است که کلیه مجوزهای مربوط به این خدمات را دریافت کرده و از نیروهای آموزش دیده و دستگاه های استاندارد برای سرویس و شستشوی این قطعه حساس استفاده می کند. اگر می خواهید از شرایط ویژه خدمات ما آگاه شوید با مرکز تخصصی پرشین کاتالیست تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید