تویوتا لندکروز یکی از تولیدات شرکت خودرو سازی تویوتا ژاپن بوده و به عنوان یک شاسی بلند بزرگ و لوکس از توانایی های افراد مثال زدنی و بسیار قابل قبول بهره می برد. این خودرو تا کنون در قالب پنجم نسل همان بازارهای مختلف بوده که نسل پنجم آن از سال 2007 به کشورمان راه یافته به انتظار مورد استقبال مشتریان و مرفه به ویژه افرادی که مشکل مالی درافراد ندارند قرار گرفت. نمونه های نیو فیس خودرو نیز که در که بخشهایی همچون سپر،جلو پنجره و چراغ ها LED با مدل پیشین متفاوت بود.
این را هم بخوانید : سانروف خودرو چه انواعی دارد؟
از سال 2012 تا پیش از اجرایی شدن ممنوعیت ورود خودروهای لوکس به دست مشتریان ایرانی رسید.
این خودرو پس از ممنوعیت ورود نیز محبوبیت خود را همچون گذشته و بلکه بیشتر در میان خریداران داخلی حفظ کرد و امروزه یکی از پرطرفدار ترین شاسی بلند های تمام عیار و لوکس بازار ایران به حساب می آید.
در ادامه این مقاله سعی داریم تا تویوتا لندکروز نسل پنجم J200 را از جنبه های مختلف بررسی قرار داده و به تجزیه و تحلیل طراحی ظاهری،مشخصات فنی آن بپردازیم.
طراحی ظاهری تویوتا لندکروز
نمای ظاهری تویوتا لندکروز از مدت ها پیش یعنی از زمان عرضه اولیه نسل پنجم این خودرو تا کنون تغییرات چندانی نکرده و گرچه همچنان از ابهت خاصی سود می برد.
در حال تویوتا لندکروز موجود در بازار ایران در نوع خود همچنان نمایی شایسته جذاب و ایرانی پسند ارائه داده و توانست به خوبی نظر مشتریان مرفه و آفرود را نسبت به خود جلب نماید.
به ویژه در مورد نیو فیس با ارائه ظاهری به روز تر این میزان رضایت تا حدودی بیشتر به نظر می رسد.
در نمای روبرو شاهد چراغ های بزرگ هستیم که بی واسطه دو طرف یک جلو پنجره با نوار های کرومی مزین به لوگوی تویوتا را به تسخیر خود در آورده و بخش اعظم نیمه بالایی چهره لندکروز را در بر گرفته است.
طراحی سپر نیز در عین سادگی جلوه قابل قبول و متناسب با سایر المان ها برای چهره تویوتا لندکروز رقم زده است.
نمای جانبی لندکروز حالت کلاسیک داشته و در ضمن ارائه ظاهر متقاعد کننده از برخی حجم پردازی های متناسب نیز بهره مند شده تا سادگی این قسمت کمتر به نظر برسد و نمای خشک و کمتری برای این شاسی بلند فراهم آورده شود.
در قسمت عقب نیز از چراغ های دو تکه با طراحی نسبتا از ساده استفاده شده و طول زیاد در به صندوق هم نوید جایگیری راحت تر اسباب و وسایل در محفظه بار خود را می دهد.
در مجموع باید عنوان داشت که طراحی ظاهری تویوتا لندکروز نسل پنجم اگر چه همچنان در میان ایرانیان از طرفداران زیادی برخوردار است.
اما تا حدی قدیمی به نظر رسیده و باید گفت که بهتر است تویوتا به فکر ایجاد تحولات اساسی در حین حفظ ظاهری اصلی بدنه خودرو باشد.
مشخصات فنی تویوتا لندکروز
تویوتا لندکروز در فیس لیفت اول تنها به یک پیشرانه 6 سیلندر به حجم 4 لیتر مجهز شده است این پیشرانه قادر به تولید 271 اسب بخار قدرت و 385 نیوتن متر گشتاور است.
شتاب صفر تا صد این مدل حدود 11 ثانیه بوده و حداکثر سرعت آن به 200 کیلومتر بر ساعت می رسد. میانگین مصرف سوخت تویوتا لندکروز نیو فیس 13.4 لیتر در هر 100 کیلومتر عنوان شده است.
از طرف دیگر مدلهای 2007 تا 2011 این خود را به دو نوع پیشرانه شش و هشت سیلندر مجهز شده است.
توانایی فنی مدل شش سیلندر تقریباً مشابه نمونه موجود در مورد نیوفیس است با این حال نمونه هشت سیلندر با حجم 4.7 لیتر قادر به تولید 271 اسب بخار قدرت و 410 نیوتن متر گشتاور است.
شتاب صفر تا صد این مدل حدود 9 ثانیه به طول انجامیده و سرعت آن 200 کیلومتر بر ساعت خواهد بود میانگین مصرف سوخت تویوتا لندکروز 8 سیلندر حدود 14.5 لیتر در هر 100 کیلومتر عنوان شده است.
از جمله مهم ترین مزیت های تویوتا لندکروز نسل پنجم می توان به طراحی ظاهری نسبتا لوکس و همچنان قابل قبول توانایی آفرود مطلوب،کابین جادار،سیستم فنر بندی نرم و قدرتمند و تجهیزات رفاهی و ایمنی مناسب اشاره کرد.
از سوی دیگر کمبود تجهیزات در مدل شش سیلندرGXR و مصرف سوخت بالا در سطح شهر را می توان به عنوان نقاط ضعف کروز در نظر گرفت.
نمای داخلی تویوتا لندکروز در مقایسه با شاسی بلند های جدید تر چندان مدرن و خلاقانه به نظر نمی رسد اما با این وجود هنوز هم می تواند ظاهری تشریفاتی را در عین سادگی به کاربران خود بدهد.
داشبورد حجیم و به ویژه کنسول میانی آن نیز احساس خوشایندی را به سرنشینان اعطا کرده و فضای اختصاصی بیشتری را در کنار تونل بزرگ جعبه دنده به سرنشینان جلو بخشیده است.
طرح فرمان چهار شاخه کاملاً ساده و نه چندان زیبا بوده که البته متناسب با سبک طراحی کلی کابین به نظر می رسد و پنل کیلومتر شمار سیلندری پشت آن آن نیز جلوه نسبتاً اسپرتی را مقابل چشمان راننده پدید آورده است.
از طرف دیگر واضح است که فضای کابین تویوتا لندکروز به ویژه در ردیف های اول و دوم هیچ گونه محدودیتی را برای سرنشینان خود از ناحیه فضای پاها و زانوها به وجود نخواهد آورد.
دیدگاهتان را بنویسید