هیوندای وراکروز یک شاسی بلند میان سایز است که با نام هیوندای ix55 نیز در بازار اروپا و روسیه شناخته میشود. این کراس اوور خوشهیبت طی سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۲ روی خط تولید شرکت کرهای هیوندای حضور داشت و در بازار کشورهای مختلف همچون ایالات متحده آمریکا، کانادا، کره جنوبی، چین، مراکش، بازار خاورمیانه و آمریکای جنوبی به فروش رسید.
هیوندای وراکروز در قالب مدلهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ توسط شرکت آسان موتور (نماینده رسمی هیوندای در ایران) به بازار کشورمان راه پیدا کرد و پس از آن به دلیل منع ورود خودروهای با حجم بالاتر از ۲۵۰۰ سی سی و همچنین توقف تولید آن در سطح بینالمللی، دیگر اثری از ix55 مشاهده نشد.
در مطلب پیش رو قصد داریم تا هیوندای وراکروز را از جهات مختلف مورد بررسی قرار داده و به نقد مهمترین شاخصههای آن از قبیل: طراحی، موتور، مشخصات فنی، امکانات و وضعیت فروش این خودرو در بازار ایران بپردازیم.
طراحی ظاهری هیوندای وراکروز
طراحی بدنه هیوندای وراکروز در سالهای میانی دهه ۲۰۰۰ میلادی کاملا مدرن و جالب توجه به نظر میرسید اما در مقایسه با زبانهای طراحی خودروهای جدید، طراحی بیرونی ix55 تاحدودی قدیمی و از مد افتاده به نظر میرسد که البته با توجه به عدم وجود رقبای متعدد و توانمند در بازار کم تنوع ایران باید اعتراف کرد ظاهر وراکروز هنوز هم زیباییهای خاص خود را در برابر چشمان مشتریان ایرانی به نمایش میگذارد.
در نمای روبرو طرح ساده چراغها که با انحنای خاصی ترسیم شدهاند، چهرهای نسبتا مهربان و مصمم را برای وراکروز پدید آورده است. جلو پنجره نسبتا باریک و کشیده که سنخیتی با جلو پنجرههای جدید هیوندای ندارد نیز بخش اعظم فضای مابین چراغها را به خود اختصاص داده است. ظاهر سپر جلو نیز گرد کهنگی به خود گرفته و نمایی نسبتا ساده اما هماهنگ و مطابق با سایر ویژگیهای بصری به چهره هیوندای آی ایکس ۵۵ بخشیده است. در نمای کنار میتوان شباهتهایی با برخی مدلهای قدیمیتر لکسوس rx350 را مشاهده کرد. در اینجا خبری از حجم پردازیهای اغراقآمیز به چشم نمیخورد و یک خط شانهای نهچندان واضح از انتهای چراغ عقب تا گوشه چراغ جلو روان شده است.
در نمای عقب طرح نسبتا دلنشین و مدرنتری را شاهد هستیم که در عین سادگی جذابیتهای خاص خود را به نمایش میگذارد. چراغهای دو تکه با سایز بزرگ و طراحی مناسب نظرات را به سوی خود جلب میکنند و در یک نقطه به سپر پیوند خوردهاند. ارتفاع سپر در بخش زیرین درب صندوق چندان زیاد نبوده و همین امر سبب بزرگتر شدن دهانه ورودی محفظه صندوق عقب و سهولت جای دادن اسباب و وسایل کاربران شده است. سراگزوزهای بیضی شکل نیز در دو انتهای بخش تحتانی سپر در عین سادگی جلوه نسبتا اسپرتتری به نمای عقب وراکروز بخشیدهاند.
در مجموع باید عنوان داشت که گرچه طراحی ظاهری هیوندای وراکروز در مقایسه با محصولات کراس اوور تا حدودی قدیمی و ساده جدید به نظر میرسد اما همچنان دارای پختگی و پرستیژی خاص است که مالک آن قطعا از داشتن چنین خودرویی احساس رضایت و خرسندی خواهد کرد.
طراحی داخلی هیوندای وراکروز
سبک طراحی داشبورد و سایر ادوات کابین هیوندای وراکروز در زمان خود بسیار زیبا و چشم نواز بوده و در عین سادگی ویژگیهای بصری دلنشینی را در اختیار کاربران خود قرار میدهد. با این وجود پس از گذشت حدود ۱۵ سال از آغاز طراحی داخلی این خودرو، مسلم است که نمای داشبورد هیوندای وراکروز نسبت به محصولات جدیدتر اندکی قدیمی به نظر برسد. به هر حال استفاده از تریم دو رنگ کرم مشکی به همراه تزیینات طرح چوب سبب شده تا زیبایی کابین این خودرو کراس اوور هنوز هم جذابیتهای خود را داشته باشد. طرح غربیلک فرمان و صفحه کیلومترشمار پشت آن نیز نمایی کلاسیک اما با اصالت را در مقابل چشمان راننده به وجود آورده است.
متریال استفاده شده در کابین هیوندای وراکروز در مقایسه با سایر محصولات همدوره از کیفیت بالاتری برخوردار بوده و در ساخت داشبورد از مواد نرم بهره گرفته شده است. با توجه به ابعاد بزرگ بدنه، هیوندای وراکروز کابین بسیار جادار و وسیعی را در اختیار سرنشینان ردیفهای اول و دوم خود میگذارد. همچنین با باز کردن صندلیهای موجود در محفظه بار میتوان ظرفیت این خودرو را به ۷ نفر افزایش داد. صندوق عقب نیز فضای کاملا جادار و وسیع را در اختیار اسباب و وسایل کاربران به ویژه در مسافرتهای طولانی قرار خواهد داد.
در مجموع باید عنوان داشت که طراحی ظاهری هیوندای وراکروز در مقایسه با محصولات مدرنتر کمی قدیمی و ساده به نظر میرسد اما باید اعلام کرد که مالکان این خودرو در بازار ایران همچنان از پرستیژ مناسب و کلاس شخصیتی کابین اتومبیل خود رضایت و خرسندی قابل قبولی را تجربه میکنند.
کاتالیزور هیوندای وراکروز
استفاده کردن ازكاتاليزورها در راه اگزوز وسایل نقلیه، از موثرترین راه های كاهش آلاينده های ناشی از احتراق موتور می باشد. پرشین کاتالیست ارائه دهنده از کاتالیست های وسایل نقلیه لوکس و متفاوت در خدمت شماست. جهت تعمیر کاتالیزور هیوندای وراکروز و نیز استعلام قیمت کاتالیزور هیوندا اصل و اورجینال با ما تماس بگیرید. هم چنین شما می توانید برای تعویض کاتالیست خودرو به تعمیرگاه تخصصی کاتالیزور پرشین کاتالیست مراجعه کنید.
کاتالیزور از چه اجزایی تشکیل شده است؟
این قطعه ارزشمند و مفید از فلزهای گران بها از جمله :
پالاتین، رودیم، پالادیم و نیز فلزهایی از قبیل آهن، منگنز، نیکل و مس و عنصر سدیم در کاتالیستهای سه گانه
بعنوان بافر و ذخیره کننده و آزاد کننده اکسیژن استفاده می شود تا مخلوط گاز را همیشه در حد نقطه استوکیومتری نگه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید